06.05.2023

Náš sbor hasičů uspořádal úvodní žákovskou soutěž - Obvodové kolo hry PLAMEN, které se zúčastnilo celkově 20 družstev, 8 v kategorii starších a 12 mladších žáků.

6.5.2023 náš sbor hasičů uspořádal úvodní žákovskou soutěž, které se zúčastnilo celkově 20 družstev, 8 v kategorii starších a 12 mladších žáků. Obvodové kolo hry Plamen se uskutečnilo na místním fotbalovém hřišti, kde nám s přípravou trati pomohli členové sousedních sborů z Prostřední Bečvy střed i Kněhyně a Hutiska-Solance, děkujeme za pomoc.

Soutěž byla, za slunečného počasí, zahájena nástupem družstev, po kterém následovala první štafeta 400m CTIF. Následoval přesun na přilehlé tréningové hříště, s již připravenou druhou štafetou 4x60m. Počasí bohužel změnilo svou tvář a přibližně v druhé polovině dorazil tolik obávaný déšť, ve kterém se, při úpravě trati, dokončila i tato štafeta. Po krátké přestávce se při občasném dešti doběhala poslední disciplína požárních dvojic a následovalo závěrečné sčítání bodů.

Výsledky – Mladší žáci:

1.místo – Prostřední Bečva A

2.místo – Hutisko-Solanec

3.místo – Prostřední Bečva B

na dalších místech: Lhota -Val.Meziříčí, Veselá, Perná, Lešná, Vigantice, Poličná, Valašská Bystřice, Zašová, Kunovice.

Výsledky – Starší žáci:

1.místo – Hutisko-Solanec

2.místo – Lhota – Val. Meziříčí

3.místo – Loučka

na dalších místech: Kunovice, Vigantice, Perná, Hažovice, Dolní Bečva.

Na okresní kolo, které se uskuteční 21.5, postoupilo 6 družstev z kategorie starší žáci a 3 družstva z řad mladých žáků, tímto jim gratulujeme a přejeme ve Valašském Meziříčí mnoho úspěchů.

Na závěr bych chtěla poděkovat všem, kteří přispěli k hladkému průběhu soutěže.

Za SDH Horní Plánková Miroslava

Více fotografii  ZDE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *